Heti programajánló

Programok

A Lepence Spa vendégei minden nap színes programok mellett pihenhetik ki fáradalmaikat.
Wellness részlegünkön vízitornákkal és szauna szeánszokkal színesítjük a napot.

Vízitorna/Aqua aerobik

Az alapvető aerobik óra kicsit módosított vízben végzett változata. Az órákon népszerű zenékre jó hangulatú koreográfiákkal találkozhatnak a vendégek.
Különböző intenzitású tornákat tartunk, melyek legfőbb jellemzője, hogy frissítenek, megmozgatják az izomkat. Idősebbeknek a nyújtó, átmozgató vízi tornát ajánljuk, mely lassú, nyugtató zenére történő könnyed mozdulatokkal lazítja el vendégeinket. Az aqua tornák legfőbb célja a felfrissülés, az izmok megnyújtása, a jó közérzet biztosítása.
Időpont:
Hétfőtől- vasárnapig 11.30-11.50 és 16.30-16.50 órakor

Köredzés

Fitness termünkben professzionális kondicionáló gépeken igény szerint állítunk össze aerob edzéstervet, melyet kollégánk felügyel. Legyen szó lazításról, vagy alakformálásról, mindenre van programunk, melyet jószívvel ajánlunk minden vendégünknek.
Időpont:
Hétfőtől-vasárnapig 15.30-16.00 óra között

Jóga - gerincjóga

„Jóga: út a belső csend felé”
A gerincjóga célja a test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.
A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása elsősorban a testtartás, a helyes légzés és a relaxációra való képesség javításával. E három fő terület az, amire a modern embernek nagy szüksége van. A helyes testtartással a mozgásszervi problémák gyógyíthatók, a helyes légzés hatással van a hormonrendszerre és egészséges emésztésre, a relaxáció pedig elengedhetetlen tudása és szükséglete a stresszel terhelt embernek. A gerincjóga elsődleges szerepe a prevenció és a rekreáció.
Relaxációs gerincjóga óráinkra minden külső és szállóvendéget szeretettel várunk, szombaton 16:00-17:30 között.

Részvételi díj külső vendégeink részére: 1.000 Ft
Esti fürdőzéssel egybekötött ár (21:00 óráig): 3.300 Ft.
Külső vendégeink részére a megközelítés és fizetés: szálloda főbejárata felől, a wellness recepción.
Bejelentkezés: 06 26/801-970

Szauna szeánsz

Minden szauna szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását. Igyekszik személyre szabott ventilációt biztosítani, a vendégek körül szauna zászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.
Ezen kívül a szaunamester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdések megválaszolására illetve felügyeli a szauna részleget és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait.
Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki, aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.
A szaunamesterek egyik célja a szeánszokon, hogy a vendégek hátán futkosson a hideg. Ez nagyon különleges, jó érzés, és elsősorban a stresszoldásban nyújt nagy segítséget a „libabőrözéskor” tapasztalt endorfin nevű hormon termelődés serkentésének köszönhetően.
A szeánszok mindig meghatározott programok keretein belül zajlanak. Minden egyes programnak megvan a maga külön varázsa.
A felöntések alkalmával használt olajok javítják a légutak átjárhatóságát, élénkítik a vérellátást, fertőtlenítenek, csillapítják a fájdalmat és gyulladást, valamint görcsoldó hatással is rendelkeznek.
Időpontok:
Hétfőtől – péntekig és vasárnap:
11.00-11.15
15.00.-15.15
17.00-17.15
19.00-19.15 között.
Szombat:
11.00-11.15
15.00.-15.15
16.00 – 16.15
17.00-17.15
19.00-19.15 között.

Játszóházunk gyerekprogramjai

Játszóházunkban animátor szórakoztatja és felügyeli a gyerekeket. Nagy hangsúlyt fektetünk a készségfejlesztésre, valamint a kézügyesség javítására. Színes, kreatív programokkal várja őket minden nap 9.30 és 18.00 óra között.