Relaxáció

ÚJ SZOLGÁLTATÁSSAL BŐVÜLTÜNK!

A Holt-tengeri só és tengeri só felhasználásával, vadonatúj technológiával épült sószoba egy hatékony és természetes gyógymódot kínál egészségünk védelmére, betegségek megelőzésére, rehabilitációjára és az immunrendszer erősítésére. 

Egyetlen kúra a sószobában annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton!

Élvezze a tenger varázsát a Pilisben a Duna partján vadonatúj sóbarlangunkban!

Egészségügyi javallatok:

  • Neurózis, kimerültség, stressz
  • Asztma, krónikus hurutos orr-torok és gégegyulladás
  • Allergiák, túlérzékenység
  • Bőrbetegségek
  • Szív- és érrendszeri betegségek, amikor a szervezetnek fokozott oxigénigénye van

A programok minden egész órában indulnak kényelmes relaxáló székekben megfelelően összeválogatott zene kíséretében (tenger zúgás, szélsuhogás, madárcsicsergés) történnek, ami segíti testünket az ellazulásban és teljes megnyugvást okoz. A hangok hatása az emberi lélekre évezredek óta közismert, és azt is régóta elismerik orvosok, természetgyógyászok, laikusok egyaránt, hogy a tudat és a lelkiállapot közrejátszik az egészség megőrzésében, illetve a betegség leküzdésében.

A sószobában kialakított fénytechnika pedig kihasználja a színek terápiás hatását, ami kellemes közérzetet biztosít. Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az  anyagcsere háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják

Árak:

Felnőtt: 2900 Ft / 45 perc
Gyermek: 1900 Ft (11,9 éveskorig) / 45 perc
5 alkalmas bérlet : 11600 Ft  érvényes 3 hónapig


Alfaszféra

Egyedülálló, többdimenziós, különlegesen kialakított élményszoba, ahol az Alfaágyban különböző programok segítségével, egyedülálló tudatállapotba kerülve, érhetjük el a mentális spirituális fizikai egyensúlyt.
25 perc 2.900,- Ft

Holt-tengeri lebegés

A Holt-tenger földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően távol van minden civilizációtól és mentes a környezet káros hatásaitól. Vizének sótartalma négyszer nagyobb, mint más tengereké, 10-szer több sót és 40-szer több magnéziumot tartalmaz. Ez a só úgy tisztítja meg bőrét a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől, hogy közben nem szárítja ki bőrét viszont a természetes ásványi anyagok bejutnak szervezetébe. Élettani hatásaként javítja vérkeringését, felpezsdíti bőrét és a kezelést követően szép bőrképet ad.

A Holt-tengeri lebegés programokkal az alábbiakra gyakorolja jótékony és igazolt hatásait:
Méregteleníti a bőrt, enyhíti az izomlázat, izomfájdalmat, néhány héten belül csökkennek illetve teljesen eltűnhetnek a pikkelysömörös panaszok. Izületi problémák, reuma, isiász és lumbágó esetén is hatásos a Holt-tengeri lebegés alkalmazása továbbá az izületekben felgyülemlett folyadék kivonásában is segítségünkre van ez által segítve a könnyebb mozgást, csökkenti a merevséget és a fájdalmat.

Árak

Holt-tengeri lebegés 30’ – 7 900,- Ft

 

Megkérjük vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad. Időpontlemondás az alábbiak szerint lehetséges:
  • 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk,
  • 24 órán belül, vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük vendégeink szobaszámlájára,
  • 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondást, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át a szoba számlára terheljük.

Megértésüket köszönjük!