Kozmetika

thalgo

A tengeri hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok a nőknek és férfiaknak különösen kedveznek, mivel vitaminokban, ásványi anyagokban és fitohormonokban igen gazdagok. Rendben tartják a hormonális egyensúlyt, erősítik a női, illetve férfi „éntudatot” és különösen szépítő hatással vannak a bőrre. Ezek a tengeri hatóanyagokban gazdag készítmények tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel.

Express beauty kezelés 30 perc / 5 900 Ft

Az expressz-arckezelés gyors segítség a stressz és a fáradtság nyomainak eltűntetésére. Egészségesen üdévé, ragyogóvá teszi a bőrt a tengeri algák hatásának köszönhetően. 

 

(arctej, peeling, tonizálás, szérum, masszázs)

Tinédzser arckezelés 60 perc / 6 900 Ft

thalgoA tisztaságé az elsőbbség! Az aknés, gyulladt bőr speciális kezelést igényel. Ez a kezelés a bőr mélytisztítását teszi lehetővé, fertőtlenít és visszaállítja a zsíros bőr egyensúlyát.
(arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, nyugtató pakolás)

Vitalizáló kezelés 45 perc / 8 500 Ft

thalgoManapság, amikor egyre nagyobb a kémiai, időjárási vagy éppen élettani stressz, a bőr egyre érzékenyebbé válik és fogékonyabb mindenféle irritációra. A bőr segítségére egy gyengéd, de hatékony vitalizáló és regeneráló kezelés siet, mely nyugtat, hidratál és regenerál. 
(arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolás)

Vitalizáló kezelés, tisztítással 70 perc / 10 900 Ft

(arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolás)

 

Férfi antistressz kezelés 45 perc / 8 500 Ft

thalgoEgy exkluzív Anti-age arckezelés, mely feltölti a bőrt értékes hatóanyagokkal, hidratál és regenerál. A kezelés során különös hangsúlyt helyezünk az általános jó közérzet koncepciójára, amely biztosítja a kifogástalan megjelenést, az egészséges, természetesen vonzó külsőt.
(arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás)

Férfi antistressz kezelés, tisztítással 70 perc / 10 900 Ft

(arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás)

SZEMMASZK – A ragyogó tekintetekért 20 perc / 3 900 Ft

thalgoA szemkörnyék arcunk legérzékenyebb területe, ahol a finom ráncok elsőként jelentkeznek. A kezelés a tengeri növényi kollagén tartalmának köszönhetően megnyugtat és feltölt, eltünteti a szem alatti karikákat. A speciális szemmaszknak a hatására a szemek felébrednek, kisimulttá, fiatalossá válnak. 
(kizárólag valamelyik arckezeléssel kombinálható)

COLD MARINE – Érzékeny bőr ápolása 60 perc / 11 900 Ft

thalgoNyugtató, harmonizáló arckezelés. Függetlenül a bőr típusától – száraz, zsíros vagy kombinált – a bőr érzékeny lehet. Ez egy kényeztető kezelés, mely kompenzálja a bőr hiányait, visszaadja komfortérzetét. Hatása: a bőr feltöltődik, csökken a pirossága, javul az ellenálló képessége.  
(arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, speciális arcmaszk)

HYDRA MOIST – Intenzív hidratáló kezelés 60 perc / 11 900 Ft

thalgoExtra-hidratáló kezelés, mely a szél, a nap, a hideg levegő és a kemény víz szárító hatását ellensúlyozza. Az alulhidratált és mélyrétegi vízhiányos bőrt a biotechnológiával kifejlesztett aktív hatóanyagok eredményesen töltik fel. 
(arctej, peeling, tonizálás, szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, pakolás, gumi-maszk)

COLLAGEN SMOOTH –  Kollagén kisimító kezelés 25+ 60 perc / 14 900 Ft

 

thalgo

A Thalgo tengeri kollagén kezelés hatékony megelőző sorozat, a szépség megőrzéséért. Az arcbőr ragyogóvá válik, a bőr hidratált, regenerált lesz. Az első ráncok kisimulnak, elősegíti és erősíti az új kollagén rostok kialakulását, szintézisét. 
(arctej, peeling, tonizálás, kollagén szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, kollagén-maszk)

HYALURON FILLER –  Hialuronsavas feltöltő kezelés 35+ 60 perc / 16 900 Ft

thalgoA hialuron kezelés a bőr legújabb kiváltsága: egy sorozat amely megállítja az időt, kifejezetten a károsodott bőrre, kivételes fiatalító hatással. Valamennyi termék gazdag, természetes aktív hatóanyagokban, melyek látványosan feltöltik és kisimítják az arcbőrt.
(arctej, peeling, tonizálás, hialuron szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk)

SILICIUM SUPER LIFTING –  Szilícium feszesítő kezelés 40+ 70 perc / 18 900 Ft

thalgoA szilícium a Thalgo speciális lifting hatású kezelése. A szilícium a hialuronsavhoz hasonlóan bőrünk strukturális eleme, mennyisége a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért pótlása rendkívül fontos. A lehető leghatékonyabb öregedésgátló kezelés, melynek eredménye a láthatóan fiatalosabb bőr!
(arctej, peeling, tonizálás, szilícium szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, speciális masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk)

 

EXCEPTION ULTIMATE RITUAL
Exkluzív rituálé kezelés 45+ 75 perc / 25 900 Ft

thalgoA Thalgo professzionális szakértelmének valódi védjegye az értékes tengeri aktív összetevők és a kivételes, kézzel végzett technikák szinergiáján alapuló Ultimate Kezelési Rituáléban rejlik. A mélyreható kötőszöveti masszázs és arclifting, újraformálja a bőrszerkezetet, a maszk pedig igazi technikai vívmány, melyet mikroorganizmusok segítségével állítanak elő. Ez egy exkluzív, a fiatalságért felelős sejtek teljeskörű megújítását eredményező arckezelés.

 

 

www.thalgo.hu


Megkérjük vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad. Időpontlemondás az alábbiak szerint lehetséges:
  • 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk,
  • 24 órán belül, vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük vendégeink szobaszámlájára,
  • 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondást, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át a szoba számlára terheljük.
Megértésüket köszönjük!