Kozmetika

Kozmetika

Előzetes bejelentkezés alapján


A tengeri hatóanyagokat tartalmazó THALGO kozmetikumok a nőknek és férfiaknak különösen kedveznek, mivel vitaminokban, ásványi anyagokban és fitohormonokban igen gazdagok. Rendben tartják a hormonális egyensúlyt, erősítik a női, illetve férfi „éntudatot” és különös szépítő hatással vannak a bőrre. Ezek a tengeri hatóanyagokban gazdag készítmények tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel.

LUXUS KAVIÁR KEZELÉS 40 +

45 perc / 19 000 Ft

Anti–aging kezelés, amelynek hatása azonnal látható!Az ásványi anyagoknak és az A- és D-vitaminnak köszönhetően akezelés regenerálja, revitalizálja és fiatalítja arcbőrét. Különböző, egymást elősegítő hatásokat fejt ki: élénkíti a sejt anyagcseréjét, nyugtatja és az irritáció, a napégés és a helyi duzzadtság csökkentésével védi a bőrt.

Express beauty kezelés

30 perc / 7 000 Ft

Az expressz-arckezelés gyors segítség a stressz és a fáradtság nyomainak eltűntetésére. Egészségesen üdévé, ragyogóvá teszi a bőrt a tengeri algák hatásának köszönhetően.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, masszázs

Tinédzser arckezelés

60 perc / 8 000 Ft

A tisztaságé az elsőbbség! Az aknés, gyulladt bőr speciális kezelést igényel. Ez a kezelés a bőr mélytisztítását teszi lehetővé, fertőtlenít és visszaállítja a zsíros bőr egyensúlyát.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, nyugtató pakolás

Vitalizáló kezelés

45 perc / 10 000 Ft

Manapság, amikor egyre nagyobb a kémiai, időjárási vagy éppen élettani stressz, a bőr egyre érzékenyebbé válik és fogékonyabb mindenféle irritációra. A bőr segítségére egy gyengéd, de hatékony vitalizáló és regeneráló kezelés siet, mely nyugtat, feszesít és tonizál.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolás

Vitalizáló kezelés, tisztítással

75 perc / 13 000 Ft

A kezelés ugyan az, mint a vitalizáló és regeneráló kezelés, mely itt kibővül az arc tisztítással.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolás

Férfi antistressz kezelés

45 perc / 10 000Ft

Egy exkluzív Anti-age arckezelés, mely feltölti a bőrt értékes hatóanyagokkal, hidratál és regenerál. A kezelés során különös hangsúlyt helyezünk az általános jó közérzet koncepciójára, amely biztosítja a kifogástalan megjelenést, az egészséges, természetesen vonzó külsőt.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás

Férfi antistressz kezelés, tisztítással

75 perc / 13 000 Ft

A kezelés ugyan az, mint a Férfi antistressz kezelésnél, mely itt kibővül az arc tisztítással.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás

COLD MARINE – Érzékeny bőr ápolása

60 perc / 14 500 Ft

Nyugtató, harmonizáló Anti-age kezelés. Függetlenül a bőr típusától – száraz, zsíros vagy kombinált – a bőr érzékeny lehet. Ez egy kényeztető kezelés, mely kompenzálja a bőr hiányait, visszaadja komfortérzetét. Különlegessége a koncentráltan nyugtató összetevőket tartalmazó termékcsalád, mely hatékonyan kezeli a legérzékenyebb bőröket is. Hatása: a bőr feltöltődik, csökken a pirossága, javul az ellenálló képessége.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, speciális arcmaszk

HYDRA MARINE– Intenzív hidratáló kezelés

60 perc / 14 500 Ft

Extra-hidratáló kezelés, mely a szél, a nap, a hideg levegő és a kemény víz szárító hatását ellensúlyozza. Az alulhidratált és mélyrétegi vízhiányos bőrt a biotechnológiával kifejlesztett aktív hatóanyagok eredményesen töltik fel. A kezelés után a hámréteg hidratáltsága optimalizálódik, a bőr pedig hihetetlenül sima és bársonypuha lesz.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, pakolás, gumi-maszk

COLLAGEN SMOOTH –  Kollagén kisimító kezelés 25+

60 perc / 17 000 Ft

A Thalgo tengeri kollagén kezelés hatékony megelőző sorozat, a szépség megőrzéséért. Az arcbőr ragyogóvá válik, a bőr hidratált, regenerált lesz. Az első ráncok kisimulnak, elősegíti és erősíti az új kollagén rostok kialakulását, szintézisét.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, kollagén szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, kollagén-maszk

HYALURON FILLER –  Hialuronsavas feltöltő kezelés 35+

70 perc / 19 000 Ft

A hialuron kezelés a bőr legújabb kiváltsága: egy sorozat amely megállítja az időt, kifejezetten a károsodott bőrre, kivételes fiatalító hatással. Valamennyi termék gazdag, természetes aktív hatóanyagokban, melyek látványosan feltöltik és kisimítják az arcbőrt.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, hialuron szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk

SILICIUM SUPER LIFTING –  Szilícium feszesítő kezelés 40+

80 perc / 23 000 Ft

A szilícium a Thalgo speciális lifting hatású kezelése. A szilícium a hialuronsavhoz hasonlóan bőrünk strukturális eleme, mennyisége a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért pótlása rendkívül fontos. A lehető leghatékonyabb öregedésgátló kezelés, melynek eredménye a láthatóan fiatalosabb bőr!

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szilícium szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, speciális masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk

TEGODER MARINE THERMAL

60 perc / 15 000 Ft

A tengeri alga a szépség egyik fő forrása, amely nyomelemekben, ásványianyagokban és vitaminokban gazdag és hatékonyan harcol az öregedésellen. Az arcápolás során az értékes tengeri összetevők visszaadják a bőrtermészetes szépségét, fiatalabbá, egészségesebbé téve azt.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, speciális arcmaszk

KOZMETIKA KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAI

A kezelésekhez tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás

20 min.

2 500 Ft

Szempilla festés

20 min.

1 500 Ft

Szemöldök festés

15 min.

1 500 Ft

Szemöldök igazítás

15 min.

1 000 Ft

Gyantázás térdig

30 min.

3 000 Ft

Gyantázás teljes láb

45 min.

4 500 Ft

Gyantázás karon

20 min.

2 500 Ft

Gyantázás arcon (bajusz)

15 min.

1 000 Ft

Bikini gyanta

15 min.

2 000 Ft

Hónalj gyanta

15 min.

2 000 Ft

Nappali smink

30 min.

4 500 Ft

Alkalmi smink

45 min.

6 000 Ft

Megkérjük vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad.

Időpontlemondás az alábbiak szerint lehetséges:

- 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk,

- 24 órán belül, vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük,

- 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondást, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át terheljük.

Megértésüket köszönjük!